Om os

Hvem er vi:

 

Leder. Jakob Sander Jensen

Souschef. Thorhildur Sif Palsdottir

Pædagog. Trine Vangslev

Pædagog. Jamie B Reeves

Nattevagt. Lau Ebbesen

Pædagog. Laura Dollas

Pædagog. Oliver Faurschou

Kontor Nina D Jensen

 

Vi tror på, at i et sundt børneliv indgår blandt andet forudsigelighed, tryghed, nærvær og omsorg. Primært fra forældrene og nære familiemedlemmer/ plejefamilier, men også fra pædagogerne og andre omsorgsgivende personer i børnenes liv.

Vi vægter højt, at få skabt nogle trygge rammer, sund og nærende kost, rigelig søvn, gode og positive oplevelser, samt nogle venner.

 

Vi arbejder ud fra, at alle børn og unge er forskellige og har forskellige behov og ønsker. Det bestræber vi os på, at tilgodese og efterleve på KoloFRI.

 

Vi mener at børn og unges dannelse og udvikling bedst foregår i et sundt, inkluderende og favnende milijø. Vi arbejder ud fra et humanistisk menneskesyn, hvor hver enkelte barn bliver taget alvorligt, bliver respekteret og anerkendes for hvem de er.

Anerkendelse giver selvværd og identitet. Den gode relation, skaber tryghed og åbenhed. De gode og forskelligartede fælles aktiviteter skaber mulighed for de små/ store og vigtige succeser.

Formålet med vores koloni er, at skabe et milijø, hvor aktiviteterne giver børnene mulighed for, at opleve en række positive og gode oplevelser. Hvor de kan få lov til, at være børn/unge og nyde oplevelser uden at føle sig anderledes eller utilstrækkelige. Skabe nye venskaber/kammeratskaber og vedligeholde dem, er en stor prioritet i personalets vejledning til børnene/de unge på KoloFRI.

Vi ser på den enkeltes særlige evner og kompetencer, bringer det i spil i gruppen, for derigennem at styrke den enkeltes selværd og livskvalitet.

Hensigten er at give børnene en række gode oplevelser, at opbygge et fællesskab, hvor man har en rolle og plads i gruppen.

Gennem oplevelser, leg og fælles trejde, får vi øvet de sociale spilleregler. Vi arbejder på, at videregive en række sociale værktøjer til gavn i tilværelsen.

 

 

 

 

Samarbejdspartnere:

 

 

Her kommer der billeder af alle de ansatte?

Copyright © All Rights Reserved