Om os


Vi tror på, at i et sundt børneliv indgår blandt andet forudsigelighed, tryghed, nærvær og omsorg. Primært fra forældrene og nære familiemedlemmer/ plejefamilier, men også fra pædagogerne og andre omsorgsgivende personer i børnenes liv.

Vi vægter højt, at få skabt nogle trygge rammer for børnene, at give dem sund og nærende kost, rigelig søvn, gode og positive oplevelser, samt nogle venskaber.


Vi arbejder ud fra, at alle børn og unge er forskellige og har forskellige behov og ønsker. Det bestræber vi os på, at tilgodese og efterleve på KoloFRI.


Vi mener at børn og unges dannelse og udvikling bedst foregår i et sundt, inkluderende og favnende milijø. Vi arbejder ud fra et humanistisk menneskesyn, hvor hver enkelte barn bliver taget alvorligt, bliver respekteret og anerkendes for hvem de er.

Anerkendelse giver selvværd og identitet. Den gode relation, skaber tryghed og åbenhed og de forskelligartede fælles aktiviteter skaber muligheder for at både de store og de små kan få en succeoplevelse.

Formålet med vores koloni er, at skabe et milijø, hvor aktiviteterne giver børnene mulighed for, at få en række positive og gode oplevelser. Hvor de kan få lov til, at være børn/unge og nyde oplevelser uden at føle sig anderledes eller utilstrækkelige. Skabe nye venskaber/kammeratskaber og vedligeholde dem, er en stor prioritet i personalets vejledning til børnene/de unge på KoloFRI.

Vi ser på den enkeltes særlige evner og kompetencer, bringer det i spil i gruppen, for derigennem at styrke den enkeltes selværd og livskvalitet.

Hensigten er at give børnene en række gode oplevelser, at opbygge et fællesskab, hvor man har en rolle og plads i gruppen.

Gennem oplevelser, leg og fælles tredje, får vi øvet de sociale spilleregler. Vi arbejder på, at videregive en række sociale værktøjer til gavn i børnenes hverdag.


Hvem er vi:

Jakob Sander Jensen

             Leder

   Nina Damkjær Jensen 

   Kontor/administration

 Christan Daugberg

          Pædagog

.

          Kenny Thorup

           Afdelingsleder

          for ulige uger

        Lea Tony Moe

 Pædagogisk Medhjælper     

   Magnus Kristoffersen

Pædagogisk Medhjælper

 Susanne Ekman Jensen

        Teamkoordinator

Simon Jais Nordkild

             Lærer

Vivi Ann Dantoft Abildgaard

             Miljøteapeut

Jonathan Reim

Lærer

    Jeanett Frost

    Socialrådgiver

        Michala Løndahl

               Pædagog


Jens Odgaard Hummelgaard Christensen

Pædagogisk medhjælper

        Jôrg Hubrich 

  Pædagogisk Medhjælper